ADRIA SECURITY SUMMIT 2019

Iz A&A Adria so nas kontaktirali s prošnjo, da vas seznanimo z informacijami v zvezi dogodka Adria Security Summit, ki bo potekal med 18. in 20. septembrom 2019 v Skopju.

Največja konferenca in razstava na področju zasebnega varovanja na JV se seli v Skopje

 

Adria Security Summit pod vodstvom Intersec je mednarodna letna konferenca in razstava varnostne industrije jadranske regije, ki bo potekala v hotelu Alexandar Palace v Skopju, v Severni Makedoniji, od 18. do 19. septembra 2019.

 

Srečanje bo idealna podlaga za pridobitev novih informacij o trenutnem razvoju v sektorju zasebnega varovanja in vzpostavitev novih stikov, kjer se bodo srečali vsi udeleženci od proizvajalcev do končnih uporabnikov, ki delujejo na trgih, ki se nanašajo na video nadzor, pristopno kontrolo, fizično varovanje, protivlomne in požarne alarme, kibernetsko varnost, pametne domove, internetne rešitve itd.

 

Tretja mednarodna konferenca Adria Security Summit je v letu 2018 potekala v Ljubljani v Sloveniji. Dogodka se je udeležilo rekordno število udeležencev, saj je zbranih preko 1300 gostov, kar je za 500% več kot leto prej ter 80 razstavljavcev iz 27 držav: Albanije, Avstrije, Bosne in Hercegovine, Belgije, Kanade, Kitajske, Hrvaške, Češke, Francije, Nemčije, Madžarske, Italije, Kosova, Latvije, Makedonije, Črne gore, Nizozemske, Poljske, Romunije, Srbije, Slovaške, Slovenije, Španije, Tajvana, ZAE, Združenega kraljestva in Združenih držav.

 

Proizvajalci, distributerji, trgovci, monterji, sistemski integratorji, svetovalci in končni uporabniki z vseh vertikalnih trgov bodo imeli priložnost se srečati na enem mestu, in sicer: Bosch, Dahua, Hikvision, ASSA ABLOY, Axis Communications, Cambium Networks, Flir, Ingram Micro, HID Global, Hautau, Avigilon, Videotec, ZKTeco, Suprema, Honeywell, Cisco, Milestone, Sony in drugi.

Na razstavnem prostoru, ki meri več kot 3.000 m2 bo predstavljenih več kot 80 podjetij.

 

Program konference in razstavni prostor presegata tradicionalne varnostne rešitve, saj bo sejem zajemal tudi predstavitev najnovejše varnostne tehnologije, kot so umetna inteligenca, inteligentne video analize in tehnologija pametne identitete.

 

Regionalna varnostna združenja (iz Bosne in Hercegovine, Slovenije, Hrvaške, Srbije, Severne Makedonije, Črne gore, Bolgarije in Romunije) konferenco ter razstavo podpirajo že od samega začetka. Organizator je revija a&s Adria ob podpori podjetje Messe iz Frankfurta.

 

Registracija je na voljo na naslovu adriasecuritysummit.com       

 

Dejstva ​​o Summit-u:

  • Vodilna letna konferenca in razstava varnostne industrije jadranske regije: 80+ razstavljavcev, 1.500 + obiskovalcev, 6 ključnih predavanj, 12 študij primerov, 30 + delavnic
  • V času Adria Security 2018 je bilo organiziranih več kot 160 sestankov b2b
  • V zadnjih 4 letih je na Summit -u sodelovalo več kot 200 podjetij
  • Obiskovalci Summit-a prihajajo iz več kot 30 različnih držav
  • Globalno in regionalno srečanje vodilnih na enem mestu

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih