Adria Security Summit 2022

Velik interes za sodelovanje na mednarodni konferenci in sejmu Adria Security Summit Powered by Intersec v Zagrebu

 

Adria Security Summit je edinstvena regionalna letna konferenca in razstava, ki bo v letošnjem letu potekala 5. in 6. oktobra 2022 v hrvaški prestolnici Zagreb, in sicer v paviljonu 7 Zagrebškega sejemskega kompleksa.

 

Vrh bo ponudil bogat program, ki bo obravnaval fizično varnost, kibernetsko varnost, IKT, pametne rešitve in povezane tehnologije.

 

Gostil bo več kot 120 razstavljavcev iz regije in preostalega sveta, 2500+ udeležencev, 3000+ srečanj ter 20+ medijev in strateških partnerjev. Posebne koristi, ki jih prinaša vrh vključujejo prispevek k poslovni uspešnosti regionalnih podjetij, podporo pri vstopu in širitvi globalnih podjetij na lokalne trge, dodatno spodbudo za tuje naložbe mednarodnih podjetij v sektorjih, ki jih pokrivajo.

 

Dogodek je že odprl vrata vsem udeležencem, ki se lahko zdaj prijavijo na uradni spletni strani https://www.adriasecuritysummit.com/. Po uspešni registraciji se lahko udeleženci dogovorijo za sestanke z drugimi udeleženci dogodka.

 

Vse druge informacije so na voljo na uradni spletni strani vrha, posebnih računih na družabnih omrežjih, prek e-pošte summit@asadria.com ali telefona +387 33 788 985.

                                             

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih