VABILO - VPIS V PROGRAM TEHNIK VAROVANJA

V mesecu septembru na Zbornici za razvoj slovenskega zasebnega varovanja poteka vpis v izobraževalni program Tehnik varovanja.

Izobraževalni program je namenjen vsem tistim, ki so že zaposleni v zasebnem varovanju in tudi tistim, ki se zato še odločajo. Izobraževalni proces bo potekal v obliki samoizobraževanja. Po končanem izobraževanju oz. opravljeni poklicni maturi pridobijo kandidati V. stopnjo izobrazbe in naziv TEHNIK VAROVANJA. 

 

V šolskem letu 2019/2020 se lahko kandidati vpišejo v program srednjega strokovnega izobraževanja (SSI) ali srednjega poklicno tehniškega izobraževanja (PTI) za poklic TEHNIK VAROVANJA / TEHNICA VAROVANJA, ki sta namenjena izobraževanju odraslih. Z zaključeno izobrazbo lahko opravljajo delo varnostnika, operaterja varnostno – nadzornega centra in varnostnika nadzornika (ob izpolnjevanju pogojev delovnih izkušenj v skladu z ZZasV-1).

 

Ker smo se  v preteklem letu vključili v evropski projekt Pan UP, lahko na podlagi navedenega projekta kandidatom zagotavljamo brezplačno učno pomoč za posamezne predmete in pripravo na maturo.

 

Infromativni dan bo potekal v torek, 17.9.2019 s pričetkom ob 16.00 uri na ZRSZV.

 

Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo na telefonskih številkah 041 714 700, g. Drago Velički, 01/565 98 60 oz. na e-naslovu: drago.velicki@zrszv.si

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih