ADRIA SECURITY SUMMIT 2018

08.06.2018 10:56

Iz A&A Adria so nas kontaktirali s prošnjo, da vas seznanimo z informacijami v zvezi dogodka Adria Security Summit, ki bo potekal med 12. in 14. septembrom 2018 v Ljubljani. V nadaljevanju objavljamo njihovo povabilo.

Iz A&A Adria so nas kontaktirali s prošnjo, da vas seznanimo z informacijami v zvezi dogodka Adria Security Summit, ki bo potekal med 12. in 14. septembrom 2018 v Ljubljani. V nadaljevanju objavljamo njihovo povabilo.

 

Spoštovani,

 

v čast nam je, da vas povabimo na največjo letno konferenco in razstavo jadranske regije posvečene varnostni industriji, ki bo potekala od 12. do 14. septembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Po Sarajevu, Beogradu in Šibeniku, kjer se je Adria Security Summit-a udeležilo več kot 2000 strokovnjakov s področja varnosti iz več kot 30 držav, v Ljubljani pričakujemo prisotnost več kot 1000 udeležencev s področja varnostne industrije od proizvajalcev, distributerjev, pooblaščenih zastopnikov, inštalaterjev, sistemskih integratorjev, svetovalcev in varnostnih menedžerjev. Približno 80 razstavljavcev bo predstavilo svoje storitve in izdelke tudi na razstavnih prostorih.

 

Na letošnjem vrhu se bodo s svojimi izdelki predstavila naslednja slovenska podjetja: Špica, Alarm avtomatika, ORG Tend, Mobicom, Digitklik, A Koda Plus, Zarja elektronika, Tenzor, Mars Commerce, Inovacom, Janez, Prima sistemi, Janez let, Politag, E-ključ, HSI, Dat-Con, Coting, Avtera, Aktiva skupina, Protect, ID trgovina, Loop skupina, Jantar, Master S, Urmet, Četrta pot,

in mednarodna podjetja: FLIR, Mobotix, Tyco, Inim, Ajax, ComNet, Videotec, Vanderbilt, D-Link, Hikvision, Axxon, Vivotek, Dahua, Avigilon, Bosch, Tontina, Securitas, Nikob Security, Assa Abloy, Metel, Cambium Networks, Suprema, Axis, Genetec, Western Digital, Ortus, Arecont Vision, Venitem.

 

Glavne teme Summit-a bodo: informacijska varnost, zaščita osebnih podatkov, pametna mesta, pametni domovi, nadzor dostopa, sistemi za odkrivanje vdorov, sistemi za odkrivanje požara, orodja za integracijo, video nadzor, upravljanje flote, mehanska zaščita, fizična zaščita itd.

 

Razstavno območje bo 13. in 14. septembra odprto za vse udeležence med 8.00 in 19.00, torej istočasno, kot bodo potekali dogodki registracije, predavanj in tribune. Organizirano bo tudi kosilo.

 

Več informacij najdete na naši spletni strani www.adriasecuritysummit.com  ali preko e-naslova summit@asadria.com

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih