Vizija, poslanstvo in etika

 

Vizija, poslanstvo in etika Zbornice se odražajo v načelu VARNOST JE KULTURA ODNOSOV. Varnost je prvina in najpomembnejša vrednota, ki jo v zasebnem varovanju in Zbornici prav posebej poudarjamo in jo vključujemo v vse pore našega strokovnega delovanja. Spričo zapletenosti modernega sveta, kjer se nenehno srečujemo s številnimi izzivi, grožnjami in nevarnostmi je kultura odnosov ključnega pomena na kateri gradimo varnost. Kulturo odnosov v zasebnem varovanju gradimo na etičnem načelu DELAJ DOBRO, IZOGIBAJ SE SLABEGA, KAR JE TEMELJ ZA USTVARJANJE ZAUPANJA.

 

ZA DELOVANJE ZASEBNEGA VAROVANJA JE KLJUČNEGA POMENA MEDSEBOJNO ZAUPANJE MED NAROČNIKOM IN PONUDNIKOM STORITEV ZASEBNEGA VAROVANJA, KAR SE ODRAŽA SKOZI ETIKO, STROKO, ZNANJE IN IZKUŠNJE.

 

Zbornica bo nudila svojim članom učinkovito pomoč pri uresničevanju njihovih ciljev. Delovala bo na strokovni podlagi in združevala sinergije za razvoj panoge zasebnega varovanja. Hkrati bo center vseh informacij s področja stroke tako za člane Zbornice kot tudi za naročnike varnostnih storitev.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih