DAN SLOVENSKEGA ZASEBNEGA VAROVANJA 2018

Zbornica za razvoj slovenskega zasebnega varovanja vas vabi na tradicionalni "DAN SLOVENSKEGA ZASEBNEGA VAROVANJA" ...

 

Zbornica za razvoj slovenskega zasebnega varovanja vas vabi na tradicionalni "DAN SLOVENSKEGA ZASEBNEGA VAROVANJA", ki bo v letošnjem letu potekal pod naslovom 

 

"KOMPETENCE - TEORIJA IN PRAKSA NA PODROČJU ZASEBNEGA VAROVANJA"

"Izkušnje brez teorije so slepe, teorija brez izkušenj je intelektualna igra".

Immanuel Kant

 

Kompetenčni center KOCTEH2018 na področju zasebnega varovanja, ki v letošnjem letu poteka pod okriljem Zbornice, odpira svoja vrata tudi na dnevu slovenskega zasebnega varovanja, kjer smo k sooblikovanju programa povabili tudi predstavnike Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada RS, Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Inštitut Jožefa Štefana ter druge strokovnjake s področja zasebnega varovanja.

 

Dan slovenskega zasebnega varovanja bo potekal v sredo, dne 17.10.2018 s pričetkom ob 8.30 uri v dvorani HORUS Austria Trend Hotela v Ljubljani, Dunajska 154, Ljubljana.

 

DNEVNI RED KONFERENCE

 

Vabimo vas, da nam vašo udeležbo na dnevu slovenskega zasebnega varovanja potrdite na e-naslov: tadeja.kamnikar@zrszv.si do 10.10.2018.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih