USPEŠNA REALIZACIJA DNEVA ZASEBNEGA VAROVANJA

USPEŠNA REALIZACIJA TRADICIONALNE KONFERENCE

Zbornica je dne 18.11.2019 organizirala tradicionalni dan slovenskega zasebnega varovanja. V letošnjem letu je bil posvet namenjen obravnavi Smernic za javno naročanje storitev zasebnega varovanja. Predsednik Zbornice Branko Slak je zbranim predstavil ideje in pričakovanja družb za zasebno varovanje pri nastajanju tako pomembnega dokumenta, kot so priporočila naročnikom, ki naročajo storitve zasebnega varovanja. Uvodoma so udeležence nagovorili tudi svetovalka predsednika RS Vlasta Nussdorfer, predsednik KPK Boris Štefanec, državna sekretarka MNZ Melita Šinkovec in dekan FVV Andrej Sotlar.

 

V osrednjem delu konference je Janez Plestenjak zbranim predstavil smernice v zasebnem varovanju, Miha Dvojmoč razmerje med ceno in kakovostjo storitev zasebnega varovanja, Miran Vršec dileme in izzive pri določanju meril za izbor izvajalcev zasebnega varovanja pri upravljalcih kritične infrastrukture in glavni inšpektor MNZ Mitja Perko ugotovitve IRSNZ napram naročnikom varnostnih storitev. Poglede in pričakovanja izvajalcev in naročnikov storitev zasebnega varovanja v Makedoniji je predstavila Verica Mileska Stefanovska, na Hrvaškem Renata Dončević in Damir Golenko ter v Srbiji Aleksandar Nedić.

 

                                                           

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih