Adria Security Summit 2021

 

Obveščamo vas, da bo 13. in 14. oktobra 2021 v Beogradu potekala mednarodna konferenca in razstava varnostne industrije v jadranski regiji "Adria Security Summit powered by Intersec 2021".

Po Sarajevu, Beogradu, Šibeniku, Ljubljani in Skopju, kjer se je zbralo preko 4000 strokovnjakov s področja varovanja iz več kot 40 držav, naj bi Beograd gostil več kot 2000 udeležencev iz varnostne industrije: proizvajalce, distributerje, sistemske integratorje, monterje, svetovalce in varnostne menedžerje.

 

Dogodek  je odlična priložnost za srečanje z vodilnimi prodajalci iz priznanih svetovnih in regionalnih varnostnih podjetij. Razstavljavci so vodilna regionalna in svetovna podjetja, v razstavnem delu pa se bo s svojimi izdelki in storitvami predstavilo približno 100 razstavljavcev.

 

Tloris razstavnega prostora: https://summit2021.expofp.com/


Glavne teme dogodka so: video nadzor, nadzor dostopa, vlom, požarni alarm, orodja za integracijo, upravljanje voznega parka, mehanska zaščita, fizična zaščita, zaščita identitete, varnost IT, pametna mesta, pametni domovi itd.


Prijava: https://pro.connect2bnet.com/signup


Podatki o nastanitvi: https://www.adriasecuritysummit.com/hotels-bck/


Več informacij najdete na www.adriasecuritysummit.com

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih