Predstavitev učbenika TEHNIČNO VAROVANJE

V četrtek, dne 31.3.2022 je na družbi Zarja Elektronika d.o.o. v Kamniku potekala svečana predstavitev učbenika TEHNIČNO VAROVANJE. Velika zahvala za prvi multimedijski učbenik gre v prvi vrsti avtorjem Franciju Šalamunu, Gorazdu Mandlju in Borutu Krajncu, koordinatorju projekta Dragu Velički ter družbi Zarja Elektronika d.o.o., ki je omogočila uporabo tehničnih naprav, posebej pa direktorju Thomasu Tomsich.

 

Prispevek h končni podobi učbenika so dodali še urednik Branko Slak in recenzenta dr. Dušan Fefer ter Aleksander Jeras. Učbenik Tehnično varovanje je unikat na področju strokovne literature tako v Sloveniji, kot tudi v Evropi, saj obsega večje število QR kod, vse pa so opremljene z video posnetki tehničnih naprav in prikazom praktičnih vaj. Namenjen je uporabi v srednješolskem programu Tehnik varovanja, slušateljem NPK programov s področja zasebnega varovanja ter predstavnikom družb za zasebno varovanje.

 

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki so sodelovali pri pripravi tako kompleksne strokovne literature.

      

 

                      

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih