PROTOKOL O SODELOVANJU MED ZBORNICAMI V REGIJI

Dne 28.4.2022 je v Zagrebu potekala mednarodna konferenca, na kateri je Hrvatski ceh zaštitara obeležil 30. letnico delovanja na področju zasebnega varovanja, katere se je udeležil predsednik Zbornice za razvoj slovenskega zasebnega varovanja Branko Slak.

 

Ob tej priložnosti so predstavniki zbornic oz. združenj za zasebno varovanje iz Slovenije, Hrvaške, Makedonije, Bosne in Hercegovine, Srbije in Romunije podpisali Protokol o medsebojnem sodelovanju, ki ga je pripravila slovenska zbornica. Namen protokola je v prvi vrsti izmenjava strokovnih mnenj, informacij, dobrih praks in izkušenj s področja zasebnega varovanja, predvsem pa medsebojna podpora in pomoč pri poslovnem sodelovanju za člane zbornic oz. združenj.

 

Poudariti je potrebno, da je medsebojno sodelovanje med zbornicami oz. združenji, predvsem pa podpora in pomoč članom zbornice že do sedaj neformalno potekalo, kar so naši člani ocenili kot izjemno koristno, sedaj pa smo naše sodelovanje tudi pravno opredelili in ga nadgradili s protokolom.

 

Protokol o sodelovanju - slovenska verzija

 

Protokol o sodelovanju -  angleška verzija

 

 

                                        

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih