Adria Security Summit prihaja v Zagreb

Po uspešnem sejmu in konferenci v Beogradu bo v letošnjem letu od 5. do 6. oktobra, v hrvaški prestolnici Zagreb potekal Adria Security Summit powered by Intersec. Dogodek se bo odvijal v Kongresnem centru in paviljonu 7 zagrebškega velesejma.

 

Dva dni poslovnega povezovanja bosta priložnost za hitrejše okrevanje regionalne varnosti in drugih panog, za izmenjavo izkušenj in znanj ter sklepanje novih partnerstev – vse to, zaradi česar je Adria Security Summit prepoznaven kot regionalni center za B2B poslovanje.

 

Posebne ugodnosti, ki jih ponuja vrh, vključujejo podporo vstopu in širitvi globalnih podjetij na lokalne trge, spodbujanje tujih naložb in izboljšanje poslovanja regionalnih podjetij.

 

S šestimi uspešnimi in dobro sprejetimi sejmi in konferencami za nami ter dragocenimi izkušnjami pri organizaciji enega prvih evropskih varnostnih dogodkov v živo med pandemijo - vam tokrat želimo ponuditi še več. Na Adria Security Summit 2022 gledamo z veliko ambicijo in željo po premikanju meja v kakovosti.

 

Na Adria Security Summit 202 pričakujemo več kot 100 razstavljavcev in 2000 udeležencev iz regije in sveta, na tisoče srečanj ter dvomestno število medijskih in strokovnih partnerjev. Te ugodnosti želimo spremeniti v pečat kakovosti našega dogodka, ki se nenehno širi izven meja varnosti v enako pomembne svetove interneta stvari, IKT, pametnih rešitev in drugih sorodnih tehnologij.

 

Vrh organizira revija A & S Adria, mesečna publikacija, posvečena varnosti in sorodnim industrijam, s podporo Messe Frankfurt. Vabimo vas, da spremljate novice o Adria Security Summitu 2022, ki bo potekal v Zagrebu tako v naših medijih, kot na spletni strani www.adriasecuritysummit.com

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih