ADRIA SECURITY SUMMIT 2022 - NOVI REKORDI

Adria Security Summit 2022 ob zaprtju Summita postavlja nove rekorde udeležbe

 

Adria Security Summit 2022, največja konferenca in razstava posvečena varnosti in konvergentnim industrijam v JV Evropi je 6. oktobra zaprla svoja vrata po dvodnevnem dogodku, ki je potekal v hrvaški prestolnici Zagreb.

 

Organizatorji so sporočili, da je bil ta dogodek največji in najuspešnejši doslej s čimer se nadaljuje trend rasti, ki ga je Summit doživljal od svoje ustanovitve.

 

Z 2500 obiskovalci iz več kot 30 držav ter 136 sponzorji in razstavljavci dogodek ni le nakazal popolnega okrevanja cele vrste panog po pandemiji, temveč tudi njegov potencial, da bo s podiranjem novih rekordov pokril nova področja. Za primerjavo naj spomnimo, da je bilo na lanskoletnem dogodku v Beogradu več kot 70 razstavljavcev in 1500 udeležencev.

Kar 48 predstavitev in spremljevalnih dogodkov, ki so jih vodili ugledni strokovnjaki se je dotaknilo vseh perečih vprašanj v panogah, vključno z varnostjo, pametnimi mesti, avtomatizacijo doma, mobilnostjo, kibernetsko varnostjo, IKT in internetom stvari.

 

Na dogodku so bile v ospredju tudi študije primerov, pri čemer so bile vrhunskim predavateljem podeljene nagrade za najbolj inovativne projekte. Tokrat je priznanje prejelo podjetje Securitas Croatia, ki je zasedlo prvo mesto za dosežke pri vodenju projektov, ki so vključevali varovanje perimetra na hrvaških mejah.

 

Drugo nagrado je prejela družba Konica Minolta za študijo primera, ki prikazuje, kako lahko sodobne video tehnologije zlahka razširijo svojo uporabo in uporabnost tudi izven varnostnih implementacij, medtem ko si je družba Hikvision zagotovila tretje mesto za študijo primera implementacije konvergenčnih tehnologij v letovišču Amadria Park v hrvaškem mestu Šibenik.

 

Za zaključek je bila na vrhu premierno predstavljena tudi uradna predstavitev pionirskih zagonskih podjetij iz različnih panog. Za svoje dosežke v tem poslovnem segmentu, v katerem so prevladovali Robotiq (1. nagrada), Zuluhood (2. nagrada) in Glog (3. nagrada), so prejeli ustrezne nagrade.

 

Organizatorji so izrazili zadovoljstvo z dogodkom in obiskom ter se zahvalili vsem udeležencem za njihov delež pri organizaciji dogodka v največjem obsegu doslej. Izčrpno poročilo o dogodku kot še eni zgodbi o uspehu blagovne znamke Adria Security Summit bo objavljeno v naslednji številki revije Adria Security Magazine.

 


Adria Security Summit bo svojo pot nadaljeval leta 2023.

 

   

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih