Adria Security Summit 2023 se vrača v Ljubljano

SPOROČILO ZA JAVNOST: Adria Security Summit 2023 se vrača v Ljubljano – Čas, da z inovacijami premaknemo meje  
 

Po vrsti dogodkov, ki so potekali v Beogradu in Zagrebu, kjer so podrli rekorde obiskanosti, se Adria Security Summit Powered by Intersec 2023 vrača v EU z dogodkom v Ljubljani, ki bo potekal 25. in 26. oktobra 2023. To je že drugi obisk vrha v Ljubljani, kar je glede na to, da se je do sedaj uveljavil na zemljevidu ključnih evropskih industrijskih dogodkov, zelo primerno.

 

Summit bo potekal na Gospodarskem razstavišču (Dunajska cesta 18), kjer se bodo zbrali vodilni regionalni in svetovni industrijski voditelji s področija varnosti, kibernetske varnosti, interneta stvari, IKT, pametnih rešitev, mobilnosti in avtomatizacije.

 

Dogodek bo svojo preizkušeno formulo nadgradil s poudarkom na inovacijah v najbolj praktičnem smislu - inovacije bodo služile trgu brez posrednikov, tako da mu bodo pomagale sprejeti obstoječe izzive in povezati različne rešitve v enoten sistem, ki bo deloval v različnih nacionalnih zakonodajah.

 

S poudarkom na inovacijah se bo Adria Security Summit na novo izoblikoval in hkrati gradil to, kar je bilo uspešno v preteklosti in kar je pritegnilo rekordno število udeležencev, sponzorjev in razstavljavcev. Letošnje napovedi presegajo zagrebški dosežek, zato organizatorji pričakujejo več kot 150 razstavljavcev, 3000+ obiskovalcev, 20+ partnerjev dogodka, 3600+ sestankov in konferenčni program, zgrajen iz panelnih razprav, podcastov, ključnih predavanj, študij primerov, predstavitev zagonskih podjetij in razstavnih prostorov.

 

Ko govorimo o inovacijah, bo Adria Security Summit racionaliziral tudi svoj pomemben vidik služenja kot poslovno središče, ki združuje partnerje v panogah, ki jih pokriva, in zunaj njih ter jim pomaga uveljaviti se na lokalnih in regionalnih trgih, spodbujati njihove naložbe, graditi trajna poslovna zavezništva in spoznavati najsodobnejše tehnologije. 

 

Informacije o dogodku Adria Security Summit 2023 so na voljo na spletnih straneh www.adriasecuritysummit.com , summit@asadria.com   ali na telefonski številki +387 33 788 985.

 

Shranite si datum in se vidimo v Ljubljani leta 2023!

 

               

 

             

 

           

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih