Adria Security Summit 2023 se seli v Ljubljano

Za rezervacijo je na voljo manj kot 30 % stojnic

Adria Security Summit Powered by Intersec 2023 je zaključil regijsko turnejo in se vrača v slovensko prestolnico Ljubljano, kjer bo Adria Security Summit potekal 25. in 26. oktobra 2023 na Gospodarskem razstavišču.

 

Ker je za rezervacijo na voljo le še 30 % stojnic organizatorji pričakujejo, da bodo na dogodku, na katerem se bodo zbrali le najboljši med vodilnimi v svetovni industriji z različnih področij, kot so varnost, kibernetska varnost, internet stvari, IKT, pametne rešitve, mobilnost in avtomatizacija, presegli dosedanjo rekordno obiskanost.

 

Dogodek že drugič odpira vrata v Sloveniji (EU) in tako potrjuje status velikega industrijskega dogodka, ki je prerasel regionalne okvirje.

 

Svetovni in regionalni akterji se vračajo kot sponzorji

 

Priprave na Adria Security Summit 2023 so v polnem teku, dogodek pa si je že zagotovil podporo uglednih diamantnih sponzorjev - Alarm automatika in Konica Minolta.

 

Alarm automatika je regionalni voditelj na področju fizičnega varovanja, ki zagotavlja strojno in programsko opremo, storitve in platforme več kot 2000 svojim strankam v več kot 11 državah.

 

Konica Minolta je japonska tehnološka multinacionalka, ki s svojimi interno razvitimi izdelki za poslovno in industrijsko obdelavo slik, optičnimi napravami, tridimenzionalnimi digitalizatorji in drugimi izdelki oskrbuje stranke v 49 državah.

 

Tem pomembnim industrijskim akterjem se pridružujejo platinasti sponzorji, med katerimi so Ateis, BOSCH, CREAplus, Motorola Solutions, Nedap, Suprema, Teksel in ZKTeco.

 

Soba za inovacije, kot odlična priložnost za predstavitev izdelkov

 

Letos se bo Adria Security Summit 2023 odvijala pod neformalnim geslom: bodimo inovativni, da bomo v vedno spreminjajočih se časih ostali v ospredju.

 

To velja tako za obliko dogodka, kot za udeležence, saj bo Adria Security Summit 2023 premierno predstavil inovacijsko sobo - poseben prostor, v katerem bodo imela podjetja priložnost predstaviti, kako lahko njihovi pionirski izdelki in rešitve pomagajo kupcem in partnerjem, da ostanejo pomembni in bolje krmarijo po razburkanem gospodarskem morju v letu 2023.

 

Inovacijska soba bo postavljena zunaj, na glavnem hodniku med konferenčno in razstavno dvorano. Največje število razpoložljivih mest je 12.

 

Namenski oder za kibernetsko varnost in zagonska podjetja

 

Dogajanje v sobi za inovacije bo potekalo vzporedno z drugo izdajo našega dobro sprejetega programa za spodbujanje zagonskih podjetij, v katerem se srečujejo inovatorji in vlagatelji v iskanju vzajemno koristnih dogovorov.

 

Kar zadeva kibernetsko varnost, bo drugi dan vrha organizirana panelna razprava skupaj z gostovanjem dveh notranjih gostov iz sveta kibernetske varnosti.

 

Na voljo so dvorane za delavnice in predstavitve stranskih dogodkov.

 

V skladu z letošnjim poudarkom na inovacijah bo Adria Security Summit pripravil tudi več namenskih dvoran, v katerih bodo lahko podjetja predstavila svoje nove izdelke in storitve ter izvedla predstavitve na različne teme, za katere menijo, da bi lahko zanimala njihovo občinstvo.

 

Podpora mednarodnih in regionalnih partnerjev

 

Dogodek so tudi tokrat uradno podprle mednarodne in regionalne strokovne medijske platforme, mednarodna panožna združenja in regionalne panožne zbornice, tokrat na čelu z Zbornico za razvoj slovenskega zasebnega varovanja.

 

Informacije o dogodku Adria Security Summit 2023 so na voljo na www.adriasecuritysummit.com , summit@asadria.com  ali na telefonski številki +387 33 788 985.

 

Shranite si datum in se vidimo v Ljubljani 25. in 26. oktobra 2023

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih