Razpis za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni

17.07.2017 09:38

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS je objavil Razpis za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni. Predmet javnega razpisa je sofinanciranje stroškov izobraževanja, med drugim tudi v okviru izobraževalnih programov Zbornice za pridobitev naziva TEHNIK ...

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS je objavil Razpis za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni.

 

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje stroškov izobraževanja, med drugim tudi v okviru izobraževalnih programov Zbornice za pridobitev naziva TEHNIK VAROVANJA SSI in PTI. 

 

Do sofinanciranja šolnin so upravičeni posamezniki:

  • ki so pred programom, za katerega uveljavljajo šolnino na tem javnem razpisu, imeli zaključeno največ srednjo poklicno izobrazbo ali manj,
  • ki bodo pred oddajo vloge zaključili izobraževalni program (do 31. 8. 2018),
  • ki so poravnali šolnino med 2014/2015 do 2017/2018.

Prednost pri uvrstitvi v sofinanciranje šolnin imajo tisti posamezniki, ki so imeli pred programom, za katerega uveljavljajo šolnino na tem javnem razpisu, zaključeno največ osnovnošolsko izobrazbo in/ali so ob vključitvi v program, za katerega uveljavljajo stroške šolnin, bili stari več kot 45 let. 

 

V kolikor ste zainteresirani za vpis v izobraževalni program TEHNIK VAROVANJA na Zbornici vas vabimo, da nas kontaktirate na tel. št. 01/565 98 60 oz. na e-naslov: zrszv@zrszv.si . V mesecu juliju in avgustu bodo na Zbornici potekali informativni sestanki v pomoč posameznikom, pri izpolnjevanju razpisne dokumentacije ter vpisa v programa TEHNIK VAROVANJA. 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih