KOLEKTIVNO ZAVAROVANJE POKLICNE ODGOVORNOSTI ZA LETO 2018

 

Zbornica za razvoj slovenskega zasebnega varovanja nudi svojim članom ugodnejšo sklenitev zavarovanja poklicne odgovornosti, kot ga nudijo zavarovalnice posameznim družbam.

Vsako leto se strokovna služba Zbornice angažira za pridobitev novih, ugodnejših ponudb pri zavarovalnicah ter poskuša izposlovati čim ugodnejše pogoje zavarovanja za svoje člane.

Že vrsto let je najugodnejši ponudnik Zavarovalnica Triglav d.d.. Zbornica poravna stroške zavarovanja poklicne odgovornosti zavarovalnici vnaprej medtem, ko svojim članom omogoči obročno odplačevanje stroškov, v 12 mesečnih obrokih.

V tekočem letu znaša letna premija na posamezno osebo, ki je zaposlena na delih zasebnega varovanja, in sicer v primeru osnovnega zavarovanja 28,62 eur (45.000 eur po zavarovalnem primeru in 90.000 eur za letni agregat). Za drugo varianto, t.j. povečano zavarovanja (z zavarovalno vsoto 90.000 eur po zavarovalnem primeru in za letni agregat 180.000 eur), pa znaša letna premija 40,39 eur na takšno osebo. Soudeležba po prvi obliki znaša 6.000 eur po škodnem primeru, po drugi obliki pa v višini 10% oz. minimalno 6000,00 eur.

Zavarovanje krije tiste zavarovalne primere, v katerih je prišlo pri opravljanju registrirane dejavnosti zavarovanca na območju Slovenije.

Družbe, članica ZRSZV lahko svoj interes za vključitev v zavarovanje sporočijo preko prijavnega obrazca na naslov Zbornice.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih