Program dopolnilnega strokovnega usposabljanja in izpopolnjevanja za varnostnika 

 

Komu je program namenjen?

Program je pripravljen za varnostnike/ce, ki že opravljajo dela varnostnika in nimajo pridobljene nacionalne poklicne kvalifikacije NPK varnostnik/ca, kot tudi za varnostnike čuvaje/varnostnice čuvajke, ki želijo pridobiti nacionalno poklicno kvalifikacijo – NPK varnostnik/varnostnica.

 

Kdo se lahko v program vključi?

Posebni pogoji, ki jih mora izpolnjevati oseba, ki želi pridobiti poklicno kvalifikacijo: V program se lahko vključijo osebe, ki so strokovno usposobljene za delo varnostnika po dosedanjih programih usposabljanja in izpopolnjevanja, vendar nimajo nacionalne poklicne kvalifikacije – NPK varnostnik/varnostnica, in varnostniki čuvaji/varnostnice čuvajke, ki želijo NPK varnostnik/varnostnica pridobiti.

 

Usposabljanje traja 40 ur.

Cena usposabljanja po programu je 335,00 EUR.

Po uspešno zaključenem usposabljanju kandidat pristopi k preizkusu usposobljenosti.

Cena preizkusa usposobljenosti je 250,00 EUR.

 

Termine seminarjev dopolnilnih strokovnih usposabljanj in izpopolnjevanj bomo na Zbornici za razvoj slovenskega zasebnega varovanja usklajevali glede na število prijavljenih kandidatov oziroma v skladu s potrebami naročnika.

 

Program dopolnilnega strokovnega usposabljanja in izpopolnjevanja za varnostnika

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih