Nakup kakovostnih storitev zasebnega varovanja - PRIROČNIK

 

Evropsko delodajalsko združenje CoESS je v sodelovanju z UNI Europa ter drugimi strokovnjaki  v letu 2014 pripravil priročnik »NAKUP KAKOVOSTNIH STORITEV ZASEBNEGA VAROVANJA«. Podrobneje je bil priročnik predstavljen tudi na dnevu slovenskega zasebnega varovanja, ki je potekal dne, 17.11.2014.

 

Cilj priročnika je pomagati kupcem storitev zasebnega varovanja, pri čemer je poudarek na izbiri kakovostnih ponudnikov storitev. Priročnik opredeljuje prednosti, ki naj bi jih kupec upošteval pri izbiri storitev ter na ta način dosegel najboljše razmerje med ceno in kakovostjo vključujoč socialna merila. Menimo, da vam bo uporaba priročnika v pomoč pri poslovnih stikih z vašimi naročniki.

 

Nakup kakovostnih storitev zasebnega varovanja - slovenska verzija priročnika

 

Nakup kakovostnih storitev zasebnega varovanja - angleška verzija priročnika

 

V nadaljevanju objavljamo povezavo do spletne strani, kjer je vsebina priročnika podrobneje opredeljena, prav tako pa je na spletni strani priročnik objavljen tudi v drugih tujih jezikih.

 

http://securebestvalue.org

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih