ADRIA SECURITY SUMMIT – Gospodarsko razstavišče od 12. IN 13. septemBER 2018

 

Letošnji sejem, namenjen varnostni industriji in še zlasti nam, zasebnemu varovanju, ASS, se bo odvijal na 'našem dvorišču' – tokrat pride informacija sama k nam. In sicer zelo bogata! Vsak zapovrstni letni Adria Security Summit presega poprejšnjega: letos se nam obetajo programi in cela vrsta strokovnih prezentacij in tehničnih razstavkov, ki nam bodo dali vpogled v sedanji trenutek v panogi doma, v bližnjem okolju, Evropi in svetu.

 

'Nekaj za vsakogar' je že častitljivo staro propagandno reklo, a na ASS bo dejansko vsak našel kaj zase: velika in majhna podjetja, družbe, ki šele začenjajo svojo pot in veterani v naši industriji, načrtovalci razvoja varnostnih družb, kot tudi navadni delavci v stroki, vsakdanji izvajalci zasebnega varovanja.

 

Skupina najagilnejših družb v naši panogi, predvsem v najzahtevnejšem, tehničnem aspektu varovanja, se bo letos skupaj z organizatorjema, Zbornico za razvoj slovenskega zasebnega varovanja in Javnim skladom RS, v okviru partnerstva KOCTEH2018, predstavila na posebni stojnici.

 

Pridite in se seznanite z akcijo KOCTEH2018!

 

Več informacij

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih