NOTRANJE USPOSABLJANJE: SODOBNI PROTIPOŽARNI IN ALARMNI SISTEMI

 

'Starting with a bang', je sodoben izraz, v slengu, ki ga uporablja ves svet: pomeni pa silovit, močan, predvsem pa uspešen start. V sredo, 19. septembra v prostorih partnerske družbe KOCTEH2018, Zarje elektronike d.o.o., smo imeli prvo notranje usposabljanje na temo sodobni protipožarni in alarmni sistemi. V mešani skupini poslušalcev, a ne zgolj poslušalcev – pravzaprav kar zelo aktivnih udeležencev, so bili poleg Zarjinih zaposlenih tudi predstavniki partnerskih podjetij Varnost Vič in Prosignal.

 

Gostitelj se je vzorno pripravil; za dinamiko in raznovrstnost podaje tudi sicer zelo zanimive tematike so poskrbeli trije predavatelji, kar je novost v dosedanjem nizu usposabljanj. O minucioznih predpripravah priča dejstvo, da je samo eden izmed predavateljev ponazoril svojo razlago s kar 122 slajdi. KOCTEH2018, medtem ko se odvija, pridobiva tako na globini, kot na kvaliteti; o vzdušju pričajo posnetki s predavanja.

 

                                                 

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih