SECURITY ESSEN

 

Tradicionalni bienalni varnostni sejem v Essnu, ki se ponaša in reklamira kot '… najvažnejši sejem varnostne industrije' je gostil tudi obiskovalce iz Slovenije, partnerje KOCTEH2018 družbe Zarja elektronika d.o.o., Prosignal d.o.o. in družbo Varnost Vič d.d.. Vsi so prinesli vtis, da se svetovna industrija zasebnega varovanja neustavljivo razvija in širi; to je dobra novica, ker pomeni, da bo naša dejavnost še dolgo časa imela možnosti za razvoj in stabilnost.

 

Zelo velika prednost Essenskega varnostnega sejma je njegova mednarodna prepoznavnost. Inovacije, novitete in najnovejše aplikacije varnostnih naprav, s katerimi so se v Essnu seznanili prihajajo iz vsega sveta. V tem smislu, menijo, bi se bilo dobro pripraviti na obisk čez dve leti, ker Essen nastavlja ogledalo ne le nemški in evropski, pač pa celotni svetovni produkciji. 

 

In ne nazadnje: nam je zelo blizu!

 

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih