DAN ZASEBNEGA VAROVANJA – ZAKLJUČNA SLOVESNOST KOCTEH2018

 

Pod naslovom »KOMPETENCE – TEORIJA IN PRAKSA V ZASEBNEM VAROVANJU« (motto: 'Izkušnje brez teorije so slepe, teorija brez izkušenj pa zgolj intelektualna igra', I. Kant) se je visoko v drugi polovici oktobra, 17.10.2018 odvil naš tradicionalni Dan zasebnega varovanja, v navzočnosti najvidnejših predstavnikov stroke, gostov Javnega sklada in Centra za poklicno izobraževanje, kot tudi Ministrstva za notranje zadeve, Inšpektorata RS za notranje zadeve in gostov iz tujine.

 

Seveda je bila to, glede na dejstvo, da je oktober peti in zaključni mesec izvajanja našega projekta KOCTEH2018 idealna priložnost, da projekt predstavimo in hkrati potegnemo črto pod doseženimi rezultati – saj preostala slaba dva tedna lahko zelo malo dodata ali odvzameta. Tem bolj, ker sta oba zastavljena cilja, 1) izdelava kompetenčnega modela in 2) doseganje prevzete zaveze 351-ih vključitev že uresničena, tretji – sekundarni – črpanje sredstev do limita odobrenega zneska pa skoraj dosežen.

 

Poročilo vodje projektne pisarne ge. Lili Pasch Mrvaljević, mag. je bilo zelo ugodno sprejeto, delo obeh zaposlenih pa pohvaljeno.

 

      

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih