SINTAL: KOREKTNI MEDSEBOJNI ODNOSI, UČINKOVITA KOMUNIKACIJA IN OBVLADOVANJE KONFLIKTOV

 

'Dober glas seže v deveto vas…'; tokrat je segel kar v sosednjo. Prenašamo nekaj odmevov z zelo uspešnega usposabljanja, ki ga je v predavalnici največjega slovenskega podjetja za zasebno varovanje, koncerna Sintal, imel g. Boštjan Polutnik na naslovno temo. Vsi partnerji KOCTEH2018 smo veseli, da se je tokrat pridružil tudi predstavnik Javnega sklada in se osebno prepričal o kvaliteti naših predavateljev, o zanimanju in aktivni soudeležbi tečajnikov in – upamo – posredoval kolegom na Skladu svojo izkušnjo.

 

Tudi laikom in ljudem iz drugih strok, ki se z varnostjo in varovanjem ubadajo le bežno ali sploh ne, je še vedno zelo jasno, kako pomembna je učinkovita komunikacija in, kako nalaganje vanjo – v kritični situaciji – lahko hipoma povrne vložek vsega poprejšnjega časa in truda. Vendar, kot vsako razdelano in obogateno praktično znanje, ima tudi tehnika komuniciranja, skupaj z razvijanjem medsebojnih odnosov in in consequentio uspešnim in učinkovitim obvladovanjem konfliktov, veliko pojavnih oblik; udeleženci usposabljanja, ki so z velikim zanimanjem, že na podlagi in zaradi lastne strokovnosti, spremljali razlage, zastavljali vprašanja in tudi sami pomagali iskati odgovore, so predavanje ocenili kot zelo uspešno.

 

Zaradi zanimanja in velikega števila interesentov je predavanje ponovljeno še dvakrat.

 

         

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih