ZAČELO SE JE!

 

Z zelo uspešnim usposabljanjem z naslovom »Vodstvene veščine 2020 – Poslanstvo sodobnega vodje« je izvrstni strokovnjak B. Žunec posredoval vodilnemu kadru naših partnerskih podjetij specifične vsebine na področju razvoja podjetij, vodstvenih veščin in razvoja ključnih kadrov.

 

G. Žunec je izkušen, mednarodno verificiran in zelo iskan predavatelj; veseli smo, da je tako renomiran, prodoren in domala 'hipnotičen' poslovni svetovalec odprl cikel naših načrtovanih vključitev v projektu KOCTEH2018. Isti udeleženci se bodo še enkrat srečali na drugem modulu v začetku septembra.

 

Nekaj tem za vzorec: formula izjemnega vodje ('… only best is good enough'), povezava rezultat-vzdušje-napredek, vodstvena avtoriteta… Časi neusmiljene konkurence, v katerih trdnost, izkušenost, aplicirano znanje, tehnična opremljenost in vztrajnost omogočajo obstoj in nadaljnji razvoj le najuspešnejšim, so osnovno gonilo najboljših v naši panogi – a tudi motiv partnerjev/udeležencev KOCTEH2018 za dosego teh visokih ciljev.

 

Danes smo storili prvi korak.

 

                

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih