2. modul – »Vodstvene veščine 2020 – Poslanstvo sodobnega vodje«

 

Nosilci in izvajalci tehničnega varovanja nikakor niso samo 'mehaniki' in 'tehniki'; med bistvene veščine in spretnosti dobrega vodje, bodisi da gre za top-management, mid-management ali shop-level executives sodijo tudi razne, vrsti dela, času in konkretnim okoliščinam prilagojene vodstvene tehnike. Tehnično varovanje  je, po eni strani, tâko spretno, učinkovito in na končni rezultat usmerjeno rokovanje s tehniko, kot, po drugi, upravljanje z ljudmi.

 

Danes, 05.09.2018, je mednarodno licencirani predavatelj, mag. Gorazd Vertovšek detajlno seznanil zelo zainteresirano, profesionalno občinstvo, z elementi uspešnega upravljanja s kadri; a, na poti    '… od povprečne do izjemne ekipe' so možne tudi napake. Ni treba obupati: tudi '… učenje na napakah je priložnost za krepitev zmagovalne miselnosti'. Po zelo dinamičnem usposabljanju so zadovoljni predstavniki partnerskih podjetij projekta KOCTEH2018 odnesli s seboj občutek dejanskega osvajanja koristnih in uporabnih poklicnih spretnosti in znanj.

 

                                                 

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih