ADRIA SECURITY SUMMIT

 

Na največjem vsakoletnem balkanskem varnostnem sejmu, letos v Ljubljani, smo se člani partnerstva KOCTEH2018 predstavili na svoji stojnici. Poleg osnovnega namena, predstaviti vsem partnerjem v širši regiji akcijo, ki smo jo začeli (in jo še izvajamo), smo na sejmu nudili informacije in reklamni material o projektu, njegovi vsebini in trajnostnih ciljih.

 

Na nek način, glede na osnovno vsebino KOCTEH2018, tehnično varovanje, smo se udeleženci projekta predstavili tako strokovni, kot širši javnosti, kot nosilci tehničnega napredka in inovacij v stroki; ni dvoma, da tak sloves lahko samo pripomore pri trženju na čedalje bolj zahtevnem trgu varnostnih storitev.

 

ASS je bil priložnost za kar nekaj vključitev; a tudi brez posebej organiziranih predavanj in usposabljanj, so obiskovalci sejma iz vrst naših partnerjev imeli možnost dobiti nove ideje in tudi testirati svoje.

 

                                     

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih