GDPR delavnica

 

Če so vsi državni organi, službe in ustanove v državah-članicah EU obvezni spoštovati Splošno uredbo EU o varstvu podatkov, kaj niso družbe za zasebno varovanje še dodatno obvezane skrbeti za varstvo podatkov svojih strank? Vprašanje je retorično, a izvajanje najnovejše Uredbe terja celo vrsto praktičnih postopkov, upoštevaje tudi specifiko našega dela.

 

Usposabljanje, ki ga je vodil in usmerjal mag. Jure Logar, se ni ubadalo ne s teoretičnimi razlogi, ne z upravno-administrativnimi finesami, temveč je ponudilo jasne, konkretne in praktične odgovore, napotke in rešitve vodilnim in vodstvenim delavcem iz partnerskih podjetij KOCTEHa2018. Mnogi so obrazložili individualne probleme v praksi svojih podjetij in dobili jasne in uporabne odgovore. V projektni pisarni smo z velikim zadovoljstvom prejeli reakcijo na 'GDPR delavnico' od direktorja cenjenega partnerskega podjetja; ker je kratko in jedrnato, ga prenašamo v celoti:

 

»Hvala lepa za organizacijo predavanja in za poslano gradivo.

Posebej gre zahvala izjemnemu predavatelju g.Logarju.

Kar precej stvari bom lahko uporabil pri svojem delu in dopolnil dosedanje dokumente.

Ker sem se že velikokrat udeleževal raznoraznih izobraževanj in predavanj s podobno vsebino si dovolim podati svoje mnenje.

Predavanje je bilo izjemno kvalitetno po vsebini, po strukturi in načinu podajanja ter načinu razlage in komunikacije.

Gospodu Logarju snamem kapo in se priklonim.

Še "objektivni" dokazi za "pravnika" (doma živim med pravniki), da je moja ocena realna - nihče v predavalnici se ni dolgočasil, nihče ni zadremal ali bil miselno odsoten.

Mnenje lahko posredujete«.

 

Prav ta vrsta znanja, zares iz prakse in za prakso, je srčika našega projekta KOCTEH2018.

 

                                      

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih