KOREKTNI MEDSEBOJNI ODNOSI, UČINKOVITA KOMUNIKACIJA IN OBVLADOVANJE KONFLIKTOV

 

Dne 07.09.2018 je v prostorih partnerskega podjetja Hwa-Rang d.o.o. predaval g. Boštjan Polutnik, znani in priljubljeni strokovnjak, andragog, praktik za odnose z javnostmi in vsestransko kvalificirani komunikolog.

 

Udeleženci so se imeli priložnost seznaniti z najnovejšimi spoznanji na zelo zahtevnem področju medosebne komunikacije, zlasti v primeru konfliktnih situacij. Učinkovito in konstruktivno razreševanje konfliktov se posledično odraža z izboljšanjem organizacijske klime, manj intenzivnim doživljanjem stresa, bolj pristnimi in neposrednimi medčloveškimi odnosi ter in ultima consequentio delovnimi in tržnimi rezultati.

 

Slušatelji so bili zadovoljni in niso 'šparali' hvale: socialne veščine so v našem napetem in stresnem času še kako potrebne. Obvladovanje komunikacije in sposobnosti reševanja konfliktov sta ključnega pomena v zasebnem varovanju.

 

Košček pristnega, angažiranega in zadovoljnega vzdušja z usposabljanja v Zrečah:

 

    

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih