PEDAGOŠKO/ANDRAGOŠKO USPOSABLJANJE MENTORJEV V PODJETJU

 

Tehnike prenašanja znanja niso zgolj pouk o aplikaciji tehničnih sredstev, temveč tudi proučevanje in osvajanje osnovnih pedagoških in andragoških principov, ob uporabi najnovejših dognanj na tem področju. V okviru KOCTEH2018 so zaposleni partnerskega podjetja Zarje elektronike d.o.o. opravili tridnevno usposabljanje, delavnico z naslovom »Praktično usposabljanje mentorjev«. Ne le, kako osvojiti znanje in spretnost, ampak tudi, kako ju podati naprej.

 

Tovrstno usposabljanje ima dodatne 'fringe benefits', od dolgoročnega načrtovanja razvoja, do utrjevanja notranjih vezi v kolektivu in medgeneracijskega sodelovanja. V partnerskem podjetju Zarja elektronika d.o.o. so usposabljanju posvetili veliko pozornost in kar tri dni skupinskega obdelovanja bogate in raznovrstne snovi, od osnov fenomena sprejemanja in podajanja znanja (učenje vs poučevanje), usposabljanja kot komunikacijskega procesa, poudarka na izobraževanju in usposabljanju v delovnem procesu, motivacije udeležencev, oblikovanja in upravljanja delovnih skupin… da ne naštevamo, iz 'Zarje' smo prejeli zelo pozitivne reakcije in zadovoljstvo nad novo osvojenimi znanji in spretnostmi.

 

                                                          

 

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih